Dynamic Web Service

Partners

riodorlogo 02
Triodor Holding is een internationaal technologiebedrijf dat hoogwaardige diensten en oplossingen levert. Triodor heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam, een ontwikkelkantoor in Istanbul en filialen in Leersum en Michigan.

 

 

LogoColorTextBelow.jpegOns kantoor is een administratiekantoor dat zich specialiseert in de boekhouding en fiscale kennis van ZZP’ers in alle branches. We kennen de regels en actualiteiten van het ZZP-schap. Door ons strikt te specialiseren kunnen we u een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding leveren. Met onze dienstverlening richten we ons op de regio Ede – Wageningen – Arnhem – Veenendaal.

 

 

ddd

De Dutch Dream Foundation is een expertisecentrum voor nieuw en inspirerend ondernemerschap. Ons doel is het verbinden, informeren en inspireren van gepassioneerde ondernemers. Wij geloven namelijk in de kracht van multiculturele ondernemerschap en culturele cross-overs, omdat deze een positieve impuls leveren aan een betere maatschappij.
Wij zetten hiervoor de volgende instrumenten in: onderzoek, consultancy, e-coaching onderwijsprogramma’s, evenementen en onze DDF Businessclub.

 

 • Deel bericht

  Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 •  

  seo-logo

 • Klanten aan het woord

  PrevNext

  Dit is de 2e website opdracht van DWS Online. Ik ben zeer tevreden over de opmaak, en design. Vooral ook omdat het in 3 talen is gemaakt. Ik ben uiterst tevreden over de snelheid van de oplevering, ze hebben de content zelfs voor mij vertaald in het Engels en Turks.

  Hotel Erdogan

  We hebben onlangs onze website laten ontwerpen. Voor een leuke korting kregen we helemaal gratis een nieuw LOGO erbij. Vak designers en betrouwbaar. Zeer tevreden

  Eigenaar Amanzio

  We zijn zeer tevreden, DWS komt de afspraken na. Betaalbare website , tevens beheer uitbesteed. DWS reageert snel, ze kunnen goed met druk omgaan. Flexibel en altijd bereikbaar, vriendeljke klantenservice. top!

  NDA

  De site ziet er fantastisch uit. Een zeer professionele uitstraling en mijn dank voor het meedenken, suggesties geven en zonder problemen elke keer weer wijzigingen doorvoeren. Dit is inmiddels de derde site die ik bij jullie heb laten maken en alle werken tot mijn grote tevredenheid. Op Google zijn we goed te vinden.

  B.Thijssen – Eigenaar Thysmeubelen

  Wij hebben recent een nieuwe website laten bouwen door DWS Webdesign voor ons bedrijf, het resultaat is erg mooi geworden, al onze ideeen hebben we kunnen inbrengen en zijn prima uitgevoerd, ook kleine wijzigingen achteraf zijn naar behoren opgelost. Dit is de tweede website die wij door DWS Webdesign hebben laten bouwen en ook deze keer zijn wij weer zeer tevreden. Aanrader u zult  geen spijt van krijgen.

  Z. Dogan – Dutch Dream Foundation

  PatBeauty had al een paar keer iemand een site laten maken, maar miste iedere keer net dat beetje meer, in DWS een zeer goede partner gevonden, die snel reageren en volop met de klant meedenken.

  P. Daanen – PatBeauty

  DWS heeft onze webshop geoptimaliseerd. Alle details bijgewerkt en modules geinstalleerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Er wordt naar je geluisterd en ze nemen de tijd voor je om het antwoord te kunnen geven. Elke vraag die we hadden werd duidelijk uitgelegd via de mail. Telefonisch werd ik ook altijd goed te woord gestaan. Een goede service tegen een eerlijke prijs. www.kleintjesgoed.nl

  P. van Ansem – Kleintjesgoed