Dynamic Web Service

Nieuws

Even voorstellen

Ik ben Vera van Aalten,18 jaar. Ik woon in Westervoort . Ik zit op het Rijnijssel College in Presikaaf. Ik doe daar momenteel de opleiding Junior account manager niveau 4. Ik zit in het tweede leerjaar en tevens ook mijn eindjaar, omdat ik het sneltraject doe. Ik heb een bijbaantje bij de Albert Heijn sinds mijn 16e.

Dit is mijn 2de stage. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij Besselink Licht in Duiven.

Ik voetbal momenteel bij Sc Westervoort Vrouwen 1.  Afgelopen seizoen speelde ik nog voor RKHVV vrouwen 2.  

Vera van Aalten

 

Even voorstellen

Ik ben Aron Stienstra, 20 jaar en volg momenteel de opleiding Junior Account Manager (niv. 4). Ik volg deze opleiding aan het Rijn IJssel te Presikhaaf. Ik zit nu in het tweede leerjaar omdat ik het eerste mocht overslaan. Dit kwam omdat ik hiervoor een jaar aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb gestudeerd. Helaas door tegenvallende resultaten net niet mijn P behaald. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik al aardig wat ervaring heb in de commerciële dienstverlening. Ik heb jarenlang gewerkt (en nog steeds) voor Heigo in Elst. Daar ben ik ooit lang geleden (6 jaar) begonnen als hulpkracht voor het magazijnpersoneel. Tegenwoordig ben ik daar commercieel medewerker en help ik klanten in de winkel en verricht veel administratieve voorbereidingen. Momenteel loop ik mijn eerste stage bij DWS-online en hoop zo mijn kennis te vergroten en meer ervaring op te doen. Mijn grote hobby is voetballen, ik heb vroeger altijd gevoetbald bij RKHVV uit Huissen (9 jaar), daarna bij de Bataven in Gendt (2 jaar) en speel tegenwoordig in een vriendenelftal bij sv Angeren. 

Aron Stienstra

 

Even voorstellen

Mijn naam is Jip Brouwer, ben 21 jaar oud en kom uit Arnhem. Op dit moment volg ik met plezier de opleiding Applicatieontwikkelaar(MBO niv.4) op het ROC A12 in Velp. De keuze voor deze opleiding is omdat ik het leuk vind om met computers te werken en zelf applicaties en websites wil bouwen. In deze periode van mijn opleiding moet ik een half jaar stage lopen. Momenteel loop ik stage bij DWS-Online. Bij dit bedrijf probeer ik mij zo goed mogelijk te ontwikkelen.  Webontwikkeling spreekt mij erg aan dus ben ik hier op de juiste plek gekomen. Naast mijn opleiding houdt ik mij vooral bezig met sport. Elke dag ben ik wel een uurtje in de sportschool te vinden. Daarnaast houd ik een depot thuis van een poppen verhuurbedrijf waarvoor ik Abraham en Sarah poppen verhuur om wat bij te verdienen.Verder bezoek ik elke thuiswedstrijd van Vitesse en ga ik in het weekend wel eens stappen met vrienden.  

Jip

 

  • Deel bericht

    Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
  •  

    seo-logo