Dynamic Web Service

Klanten

adaverdddversecilveradlexverdakbehoudverndaversteunpuntwoonenadamvertannetvertriodorverwaalstadverspiegelhalverjincver

 • Deel bericht

  Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 •  

  seo-logo

 • Klanten aan het woord

  PrevNext

  Dit is de 2e website opdracht van DWS Online. Ik ben zeer tevreden over de opmaak, en design. Vooral ook omdat het in 3 talen is gemaakt. Ik ben uiterst tevreden over de snelheid van de oplevering, ze hebben de content zelfs voor mij vertaald in het Engels en Turks.

  Hotel Erdogan

  We hebben onlangs onze website laten ontwerpen. Voor een leuke korting kregen we helemaal gratis een nieuw LOGO erbij. Vak designers en betrouwbaar. Zeer tevreden

  Eigenaar Amanzio

  We zijn zeer tevreden, DWS komt de afspraken na. Betaalbare website , tevens beheer uitbesteed. DWS reageert snel, ze kunnen goed met druk omgaan. Flexibel en altijd bereikbaar, vriendeljke klantenservice. top!

  NDA

  De site ziet er fantastisch uit. Een zeer professionele uitstraling en mijn dank voor het meedenken, suggesties geven en zonder problemen elke keer weer wijzigingen doorvoeren. Dit is inmiddels de derde site die ik bij jullie heb laten maken en alle werken tot mijn grote tevredenheid. Op Google zijn we goed te vinden.

  B.Thijssen – Eigenaar Thysmeubelen

  Wij hebben recent een nieuwe website laten bouwen door DWS Webdesign voor ons bedrijf, het resultaat is erg mooi geworden, al onze ideeen hebben we kunnen inbrengen en zijn prima uitgevoerd, ook kleine wijzigingen achteraf zijn naar behoren opgelost. Dit is de tweede website die wij door DWS Webdesign hebben laten bouwen en ook deze keer zijn wij weer zeer tevreden. Aanrader u zult  geen spijt van krijgen.

  Z. Dogan – Dutch Dream Foundation

  PatBeauty had al een paar keer iemand een site laten maken, maar miste iedere keer net dat beetje meer, in DWS een zeer goede partner gevonden, die snel reageren en volop met de klant meedenken.

  P. Daanen – PatBeauty

  DWS heeft onze webshop geoptimaliseerd. Alle details bijgewerkt en modules geinstalleerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Er wordt naar je geluisterd en ze nemen de tijd voor je om het antwoord te kunnen geven. Elke vraag die we hadden werd duidelijk uitgelegd via de mail. Telefonisch werd ik ook altijd goed te woord gestaan. Een goede service tegen een eerlijke prijs. www.kleintjesgoed.nl

  P. van Ansem – Kleintjesgoed
 • 5fases